Simple nemt Hurtig kylling wok gryderet: perfekt til aftensmad eller frokost
Del artikel:
Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter
Del på pinterest
Ingredienser
500 g kyllingesovs
150 g frosne ærter
1 gult løg
3 tomater
1 grøn chili frugt
3 fed hvidløg, revet
1 spsk frisk ingefær, revet
2 tsk stødt spidskommen
0,5 tsk gurkemeje
0,5 tsk koriander, jord
Salt
Peber
olie, til stegning
omkring 1,5 dl vand
2 salatløg, skåret i skiver
1 gryde koriander, hakket
For at tjene
4 port ris, kogt [alt brød]
Føj til indkøbsliste
Tips! Find de billigste ingredienser i din butik
Søg i dine købmandsforretninger
For at gøre dette skal du gøre dette
Skræl og hak løget fint. Skær tomaten i små tern. Del, kerne og hak chilien fint.
Steg løget i olie. Tilføj ingefær, hvidløg, chili og steg lidt mere.
Tilsæt alle krydderier og steg i et par minutter mere. Drej i kylling orage og steg, indtil det har farve og smuldrer.
Drej i tomat og steg indtil det blødgør. Tilsæt vand og ærter. Krydr med salt og peber.
Simre under dække i 10-15 minutter. Top med forårsløg og koriander. Serveres med friskkogte ris.
Glem ikke at bestanden skræl fra løg og rester fra chili, tomat og koriander for en mere bæredygtig madlavning, og nyd din kylling gryderet.
november 7, 2020
Ingen kommentarer
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på tumblr
Tumblr
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på tumblr
Tumblr
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email
Seneste nyt
Har du tips, idéer eller vil synes her? Udfyld dit telefonnummer så kontakter vi dig!
Josephine
Jeg er ikke særlig god til at skrive dansk, men er til gengæld en mester i køkkenet