Hurtig kylling wok gryderet

Simple nemt Hurtig kylling wok gryderet: perfekt til aftensmad eller frokost

Del artikel:

Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter
Del på pinterest
Delicious fried rice with chicken in wok
Ingredienser 500 g kyllingesovs 150 g frosne ærter 1 gult løg 3 tomater 1 grøn chili frugt 3 fed hvidløg, revet 1 spsk frisk ingefær, revet 2 tsk stødt spidskommen 0,5 tsk gurkemeje 0,5 tsk koriander, jord Salt Peber olie, til stegning omkring 1,5 dl vand 2 salatløg, skåret i skiver 1 gryde koriander, hakket For at tjene 4 port ris, kogt [alt brød] Føj til indkøbsliste Tips! Find de billigste ingredienser i din butik Søg i dine købmandsforretninger For at gøre dette skal du gøre dette Skræl og hak løget fint. Skær tomaten i små tern. Del, kerne og hak chilien fint. Steg løget i olie. Tilføj ingefær, hvidløg, chili og steg lidt mere. Tilsæt alle krydderier og steg i et par minutter mere. Drej i kylling orage og steg, indtil det har farve og smuldrer. Drej i tomat og steg indtil det blødgør. Tilsæt vand og ærter. Krydr med salt og peber. Simre under dække i 10-15 minutter. Top med forårsløg og koriander. Serveres med friskkogte ris. Glem ikke at bestanden skræl fra løg og rester fra chili, tomat og koriander for en mere bæredygtig madlavning, og nyd din kylling gryderet.
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på tumblr
Tumblr
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på tumblr
Tumblr
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Seneste nyt

Har du tips, idéer eller vil synes her? Udfyld dit telefonnummer så kontakter vi dig!

Josephine

Josephine

Jeg er ikke særlig god til at skrive dansk, men er til gengæld en mester i køkkenet

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *