Seneste nyt

Skriv den bedste dating annonce

Når du skriver en profiltekst til en online kontaktannonce, skal du være kreativ for at skille dig ud fra mængden. Humor kan være et effektivt værktøj.

Del artikel:

Beautiful happy young girl with laptop sitting and smiling, online dating concept

En sjov profiltekst virker!


Når du skriver en profiltekst til en online kontaktannonce, skal du være kreativ for at skille dig ud fra mængden. Så humor kan være et effektivt værktøj. Bare husk, lige højre er den bedste. For meget drilleri kan give indtryk af en useriøst funnyman. Et godt tip er at skrive en original beskrivelse af dig selv, men uden klichéer og negativitet. Vær ærlig, men beskriv dig selv på en positiv måde. Humoristiske detaljer om dine vaner eller dagligdags eventyr kan også øge dine chancer, en beskrivelse, der blander charme og selv-afstand kommer en lang vej. Bare sørg for at undgå de mest almindelige fejl.

Når dine personlige oplysninger er blevet læst, er det normalt dit profilbillede, der afgør, om du bliver kontaktet eller ej. Det handler sjældent om dit udseende, men snarere om at have et flot billede, der siger noget om, hvem du er. Prøv også at vælge et billede, hvor du ser glad ud! Valget af de billeder, du sender, skal vælges med omhu. Husk, at dine billeder giver dine partnerforslag et vigtigt første indtryk af, hvem du er.

Et tip til at huske på, når designe din profil er, at målet med profilen er at gøre læseren ønsker at vide mere om dig. Vær dig selv og bruge lidt tid på din profil, og du kan også finde kærligheden online.

Using computer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Flere artikler