Vild kamp i købmandsbutik mand ville ikke bære mundbind

Nogle mennesker kan åbenbart ikke håndtere corona situationen. I svære tider er det dog ekstremt vigtigt, at vi holder sammen

Del artikel:

Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter
Del på pinterest
Shopping cart between shelves in food store

Coronavirussen har taget et  jerngreb på verden

Hele områder er i karantæne, folk bliver hjemme fra arbejde, nationale grænser og virksomheder er lukket – og sundhedsvæsenet er på knæ mange steder i verden

Situationen er mildt sagt kritisk – lukning af grænser fik folk i “krig” om toiletpapir den gang vi fik opleve at hylderne begyndte at blive tømt i vores lokale købmand.
Mundbind bliver obligatorisk i supermarkedet. På et pressemøde sidste fredag aften skærpede statsminister Mette Frederiksen corona restriktionerne angående mundbind, de skal nu bæres ikke kun i kollektivtrafikken men også i din lokale supermarked. 

Mand ville ikke bære mundbind

Senariet handlede om en mand i starten av trediverne der nægtede at bære mundbid i den lokale købmand, en anden mand ville så forhindre denne mands adgang til butikken. Det var tæt på at gå rigtig amok siger et vidne. 

Nogle mennesker kan åbenbart ikke håndtere corona situationen. I svære tider er det dog ekstremt vigtigt, at vi holder sammen, så nu skal du sørge for at tage dig af dine kære – men frem for alt ikke skændes om toiletpapir, håndsprit eller mundbind i den lokale købmand.

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på tumblr
Tumblr
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på tumblr
Tumblr
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Seneste nyt

Har du tips, idéer eller vil synes her? Udfyld dit telefonnummer så kontakter vi dig!

Seneste Nyt

Seneste Nyt

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere artikler