Seneste nyt

Corona (COVID-19); Anti lockdown protester

Demonstranter har stødt sammen med politiet om skærpelse af restriktionerne i flere byer i Europa, herunder Berlin, Prag og Rom.

Del artikel:

Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter
Del på pinterest
Group of people activists protesting on streets, BLM demonstration and coronavirus concept

Anti-lockdown protester


Folk råbte slogans under protester i Rom. Demonstranter har stødte sammen med politiet om skærpelse af restriktionerne i flere byer i Europa, herunder Berlin, Prag og Rom.

Protester brød ud i hele Italien efter en national regeringsordre trådte i kraft kræver barer, caféer og restauranter til at lukke deres døre på 6:00 for de næste 30 dage.

En protest i den sicilianske hovedstad Palermo af virksomhedsejere mod nye restriktioner vendte voldelige sent onsdag efter at være blevet infiltreret af anarkister.

I den nordlige by Torino brød nogle demonstranter ud fra en fredelig protest, smadrede butiksvinduer, satte røgbomber i gang og kastede flasker mod politiet på en stor bytorv.

Italiens indenrigsminister, Luciana Lamorgese, hævdede, at en række marginalgrupper brugte krisen som en undskyldning for vold.

Milanos borgmester, Giuseppe Sala, talte onsdag mod en lockdown i Lombardiet hovedstad, epicentret for Italiens nye virus genopblussen.

Eu-chefen Ursula von der Leyen erkendte, at den fortsatte krise tager den stigende vejafgift.

 

 Træt at de forbyggende foranstaltninger


“Denne gang har vi to fjender,” sagde hun. “Den coronavirus selv, og corona træthed, det vil sige den voksende træthed, når det kommer til de forebyggende foranstaltninger,” sagde hun.

I Prag, demonstranter i horror masker marcherede mod virus restriktioner på onsdag, selv om Den Tjekkiske Republik har den dystre europæiske rekord på næsten 1.450 tilfælde pr 100.000 mennesker i de seneste fjorten dage, tæt efterfulgt af Belgien, ifølge Det Europæiske Center for Forebyggelse af og Kontrol med Sygdomme.

 

Close up of young woman with surgical mask on face
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på tumblr
Tumblr
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på tumblr
Tumblr
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Seneste nyt

Har du tips, idéer eller vil synes her? Udfyld dit telefonnummer så kontakter vi dig!

Seneste Nyt

Seneste Nyt

Kommentarer

En reaktion

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere artikler