Tacopaj med creme fraiche

Simple nem Tacopaj med creme fraiche perfekt til aftensmad!

Del artikel:

Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter
Del på pinterest
home made beef pie

Ingredienser

Pajde

100 g nogle

3,5 dl vetemjö

3 spsk vand

1 tsk hal

Pajfyllnin

500 g hakket

1 pp taco krydderi mi

1 lime, skræl og saf

1 chili fruk

1 gryde frisk koriander

1 gul lør

1 kvist toma

4 dl creme fraîch

150 g lagret ost, rist

Føj til indkøbsliste

Gør s

Start med pie dejen, blande alle ingredienserne til dejen i bagemaskinen eller i hånden. Når du har fået en fin dej, kan det presses ud i en tærte form eller foråret form

Klem den ordentligt ud, og sørg for, at den kommer højt op på kanterne. Hvis du ønsker det, kan dejen bages, 225 grader i ca. 10 minutter, eller indtil skallen er

Start med fyldet, steg plejes i en stegepande med olie. Derefter tilsættes taco krydderi sammen med lidt vand som anvist på taco krydderi

Hak chilien i mindre stykker og tilføj til tacofärsen. Fortsæt med skræl og saft fra en lime. Afslut med en gryde hakket koriander

Slå fyld i tærteskallen op

Skær derefter det gule løg og tomat i skiver. Derefter spredes ud som et lag på toppen af fyldet

Fortsæt med et lag creme fraîche og endelig et lag revet ost

Bag tærten ved 225 grader i ca. 20 minutter. Hvis kagen bliver farve for hurtigt, sætte en lille bagefolie på toppen, så det ikke brænder

Mad sortere dit løg skræl og resterne af limen til genanvendelse og nyde din taco pie!…… G.. å häranetkrttxsgtnlrg

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på tumblr
Tumblr
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på tumblr
Tumblr
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Seneste nyt

Har du tips, idéer eller vil synes her? Udfyld dit telefonnummer så kontakter vi dig!

Seneste Nyt

Seneste Nyt

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *