Rig oksekød gryde russisk biff stroganoff

Simple nem Rig oksekød gryde perfekt til aftensmad!

Del artikel:

Ingredienser portioner4 portioner Ris 400 g bøf i strimler (eller mørbrad bøf) 1-2 gule pærer 2 fed hvidløg 100 g svampe 1 kop hvidvin 3 dl kalv fond (ikke koncentreret) 2 tsk dijon sennep 2-3 spsk tomatpuré Salt Peber 3 dl creme fraîche 1 pot persille Pickles Føj til indkøbsliste Tips! Find de billigste ingredienser i din butik Søg i dine købmandsforretninger For at gøre dette skal du gøre dette Kog ris i henhold til instruktionerne på pakken. Sønderdele ned mørbrad, hak løg og hvidløg fint og skær svampene i øre. Derefter steg bøf i olie ved høj varme, bør kødet være farvet og ikke koge. Steg kødet i partier for at undgå kogning. Når kødet er blevet farvet, tilsæt alle løg, så det blødgør og afslut med svampene. Tænd hvidvin, lad det bringe i kog og ind i kød og grøntsager. Fortsæt med veal fond, sennep og tomatpuré. Krydr med salt og peber. Afslut med creme fraîche og finthakket persille. Placer ris på pladen og top med kød og sauce og server med pickles. Mad sortere dine løg skind til genanvendelse og nyde din stroganoff!
Facebook
Pinterest
Tumblr
LinkedIn
Email
Facebook
Pinterest
Tumblr
LinkedIn
Email

Seneste nyt

Har du tips, idéer eller vil synes her? Udfyld dit telefonnummer så kontakter vi dig!

Picture of Seneste Nyt

Seneste Nyt

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie policy

Gennem at besøge seneste-nyt.dk så accepterer du vores cookie & privatlivspolitik samt persondatapolitik.

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.