Nem vegetarisk linsegryde

Simple nem vegetarisk linsegryde, perfekt til aftensmad!

Del artikel:

Vegetarisk linsgryde
Ingredienser portioner4 portioner 2 gule pærer, store 2 fed hvidløg 4 cm frisk ingefær 2 spsk garam masala 2 spsk malet kanel 2 dl røde linser 2 spsk tomatpuré 400 ml kokosmælk 100 g frisk spinat 4 spsk neutral olie, til stegning Salt For at tjene 4 port basmati ris frisk koriander
For at gøre dette skal du gøre dette Skræl og skær løget tyndt. Steg løget i olien i en gryde. Steg det blødt og blankt over medium varme, bør det få nogle farve, men ikke få brunet. Skræl og rist i hvidløg og ingefær. Steg 1 minut. Derefter tilsættes garam masala og kanel og steges i yderligere 30 sekunder. Tilsæt tomatpuré, steg i 1 minut, derefter hældes på linserne. Steg i et par minutter mere, før du tilføjer kokosmælk. Tilsæt så meget vand som kokosmælk. Kog uden låg, indtil linserne er bløde. Krydr med salt. Skru ned for spinat i slutningen og træk gryden fra varmen. Serveres med ris og frisk koriander.
Facebook
Pinterest
Tumblr
LinkedIn
Email
Facebook
Pinterest
Tumblr
LinkedIn
Email

Seneste nyt

Har du tips, idéer eller vil synes her? Udfyld dit telefonnummer så kontakter vi dig!

Seneste Nyt

Seneste Nyt

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere artikler

Cookie policy

Gennem at besøge seneste-nyt.dk så accepterer du vores cookie & privatlivspolitik samt persondatapolitik.

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.