Simple nem vegetarisk linsegryde, perfekt til aftensmad!
Del artikel:
Ingredienser
portioner4 portioner
2 gule pærer, store
2 fed hvidløg
4 cm frisk ingefær
2 spsk garam masala
2 spsk malet kanel
2 dl røde linser
2 spsk tomatpuré
400 ml kokosmælk
100 g frisk spinat
4 spsk neutral olie, til stegning
Salt
For at tjene
4 port basmati ris
frisk koriander
For at gøre dette skal du gøre dette
Skræl og skær løget tyndt.
Steg løget i olien i en gryde. Steg det blødt og blankt over medium varme, bør det få nogle farve, men ikke få brunet.
Skræl og rist i hvidløg og ingefær. Steg 1 minut. Derefter tilsættes garam masala og kanel og steges i yderligere 30 sekunder.
Tilsæt tomatpuré, steg i 1 minut, derefter hældes på linserne. Steg i et par minutter mere, før du tilføjer kokosmælk. Tilsæt så meget vand som kokosmælk.
Kog uden låg, indtil linserne er bløde. Krydr med salt.
Skru ned for spinat i slutningen og træk gryden fra varmen.
Serveres med ris og frisk koriander.
november 5, 2020
Ingen kommentarer
Facebook
Pinterest
Tumblr
LinkedIn
Email
Facebook
Pinterest
Tumblr
LinkedIn
Email
Seneste nyt
Har du tips, idéer eller vil synes her? Udfyld dit telefonnummer så kontakter vi dig!