Nem vegetarisk linsegryde

Simple nem vegetarisk linsegryde, perfekt til aftensmad!

Del artikel:

Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter
Del på pinterest
Vegetarisk linsgryde
Ingredienser portioner4 portioner 2 gule pærer, store 2 fed hvidløg 4 cm frisk ingefær 2 spsk garam masala 2 spsk malet kanel 2 dl røde linser 2 spsk tomatpuré 400 ml kokosmælk 100 g frisk spinat 4 spsk neutral olie, til stegning Salt For at tjene 4 port basmati ris frisk koriander
For at gøre dette skal du gøre dette Skræl og skær løget tyndt. Steg løget i olien i en gryde. Steg det blødt og blankt over medium varme, bør det få nogle farve, men ikke få brunet. Skræl og rist i hvidløg og ingefær. Steg 1 minut. Derefter tilsættes garam masala og kanel og steges i yderligere 30 sekunder. Tilsæt tomatpuré, steg i 1 minut, derefter hældes på linserne. Steg i et par minutter mere, før du tilføjer kokosmælk. Tilsæt så meget vand som kokosmælk. Kog uden låg, indtil linserne er bløde. Krydr med salt. Skru ned for spinat i slutningen og træk gryden fra varmen. Serveres med ris og frisk koriander.
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på tumblr
Tumblr
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på tumblr
Tumblr
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Seneste nyt

Har du tips, idéer eller vil synes her? Udfyld dit telefonnummer så kontakter vi dig!

Seneste Nyt

Seneste Nyt

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *