Nem Carbonara i ovn

Simple nem Carbonara i ovn, perfekt til aftensmad!

Del artikel:

Casserole from pasta and vegetables in baking dish.

250 gram Tagliatelle (båndpande)

Tagliatelle , 514 g
1
kr.
Ændre
200 gram Røget skinke

Gourmet Skinke Røget Skåret, 218 g
1
kr.
Ændre
2 dl Grønne ærter (frosne)

ærter frosset , 460 g
1
kr.
Ændre
5 dl Creme fraiche

Creme Fraîche 34% , 208 g
3
til 44,85 kr.
Ændre
1 kop hård ost (revet)

Ost Gratin 24% Revet , 158 g
1
kr.
Ændre


koge pasta som anvist på emballagen.
Forvarm ovnen til 225°C.
Skær skinken i tern. Smør en ovnfast mug.
Hæld pastavandet væk og bland med creme fraiche, skinke og ærter. Sæt pastaen i formen. Groft rist ost over.
Gratinate i den øverste del af ovnen i 15 minutter.
Kokkens kommentar
Gratin kan fryses og senere opvarmes i ovnen.

Facebook
Pinterest
Tumblr
LinkedIn
Email
Facebook
Pinterest
Tumblr
LinkedIn
Email

Seneste nyt

Har du tips, idéer eller vil synes her? Udfyld dit telefonnummer så kontakter vi dig!

Seneste Nyt

Seneste Nyt

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere artikler

Cookie policy

Gennem at besøge seneste-nyt.dk så accepterer du vores cookie & privatlivspolitik samt persondatapolitik.

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.