Nem Carbonara i ovn

Simple nem Carbonara i ovn, perfekt til aftensmad!

Del artikel:

Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter
Del på pinterest
Casserole from pasta and vegetables in baking dish.

250 gram Tagliatelle (båndpande)

Tagliatelle , 514 g
1
kr.
Ændre
200 gram Røget skinke

Gourmet Skinke Røget Skåret, 218 g
1
kr.
Ændre
2 dl Grønne ærter (frosne)

ærter frosset , 460 g
1
kr.
Ændre
5 dl Creme fraiche

Creme Fraîche 34% , 208 g
3
til 44,85 kr.
Ændre
1 kop hård ost (revet)

Ost Gratin 24% Revet , 158 g
1
kr.
Ændre


koge pasta som anvist på emballagen.
Forvarm ovnen til 225°C.
Skær skinken i tern. Smør en ovnfast mug.
Hæld pastavandet væk og bland med creme fraiche, skinke og ærter. Sæt pastaen i formen. Groft rist ost over.
Gratinate i den øverste del af ovnen i 15 minutter.
Kokkens kommentar
Gratin kan fryses og senere opvarmes i ovnen.

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på tumblr
Tumblr
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på tumblr
Tumblr
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Seneste nyt

Har du tips, idéer eller vil synes her? Udfyld dit telefonnummer så kontakter vi dig!

Seneste Nyt

Seneste Nyt

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *