Simple nem hakket kød suppe med rodfrugter og hvidløgsbrød perfekt til aftensmad!
Del artikel:
Ingredienser
portioner4 portioner
500 g hakket oksekød
300 g kartofler
1 porre
2 gulerødder
1 pastinak
3 fed hvidløg
2-3 spsk tomatpuré
400 g knuste tomater
7 dl vand, varmt
1 pot persille
1 spsk koncentreret grøntsagsfond
olie, til stegning
Salt
Peber
Topping
2 dl smetana
Hvidløgsbrød
0,5 hvidt brød (helst dag-gammelt)
30 g smør
1 spsk olivenolie
2 fed hvidløg, presset
1 spsk tørret oregano
For at gøre dette skal du gøre dette
Ansa porrer og skæres i tynde strimler. Skræl og skær guleroden i øre. Skræl og riv pastinaken. Skræl og skær kartoflerne i mindre stykker. Skræl og hak hvidløget fint.
Steg saucen i olie i en gryde, indtil den får farve. Tilsæt alle grøntsager og hvidløg og steg lidt mere.
Tilsæt tomatpuré og steg, omrøring i et minut. Tilføj knust tomat, vand og fond.
Bring i kog og derefter krydr med salt og peber. Simre i ca 20 minutter under dække.
Hak persille. Krydr suppen med salt og peber.
Top suppen med persille. Serveres med hvidløgsbrød og en klat smetana.
Hvidløgsbrød
Forvarm ovnen til 225 grader.
Bland alle ingredienserne til hvidløg smør. Salt og peber.
Skær brødet i skiver. Spred smørret og derefter skæres i pinde. Tag en bageplade på.
Gratinate i midten af ovnen omkring 5-6 minutter.
Glem ikke at bestanden skræl scanninger fra løg og grøntsager til en mere bæredygtig madlavning, og nyd din hjertelig suppe. /Køkken redaktion
Ingen kommentarer
Facebook
Pinterest
Tumblr
LinkedIn
Email
Facebook
Pinterest
Tumblr
LinkedIn
Email
Seneste nyt
Har du tips, idéer eller vil synes her? Udfyld dit telefonnummer så kontakter vi dig!