Hakket kød suppe med rodfrugter og hvidløgsbrød

Simple nem hakket kød suppe med rodfrugter og hvidløgsbrød perfekt til aftensmad!

Del artikel:

Delicious cream of pumpkin soup with roasted forcemeat made of beef minced meat
Ingredienser portioner4 portioner 500 g hakket oksekød 300 g kartofler 1 porre 2 gulerødder 1 pastinak 3 fed hvidløg 2-3 spsk tomatpuré 400 g knuste tomater 7 dl vand, varmt 1 pot persille 1 spsk koncentreret grøntsagsfond olie, til stegning Salt Peber Topping 2 dl smetana Hvidløgsbrød 0,5 hvidt brød (helst dag-gammelt) 30 g smør 1 spsk olivenolie 2 fed hvidløg, presset 1 spsk tørret oregano
For at gøre dette skal du gøre dette Ansa porrer og skæres i tynde strimler. Skræl og skær guleroden i øre. Skræl og riv pastinaken. Skræl og skær kartoflerne i mindre stykker. Skræl og hak hvidløget fint. Steg saucen i olie i en gryde, indtil den får farve. Tilsæt alle grøntsager og hvidløg og steg lidt mere. Tilsæt tomatpuré og steg, omrøring i et minut. Tilføj knust tomat, vand og fond. Bring i kog og derefter krydr med salt og peber. Simre i ca 20 minutter under dække. Hak persille. Krydr suppen med salt og peber. Top suppen med persille. Serveres med hvidløgsbrød og en klat smetana. Hvidløgsbrød Forvarm ovnen til 225 grader. Bland alle ingredienserne til hvidløg smør. Salt og peber. Skær brødet i skiver. Spred smørret og derefter skæres i pinde. Tag en bageplade på. Gratinate i midten af ovnen omkring 5-6 minutter. Glem ikke at bestanden skræl scanninger fra løg og grøntsager til en mere bæredygtig madlavning, og nyd din hjertelig suppe. /Køkken redaktion
Facebook
Pinterest
Tumblr
LinkedIn
Email
Facebook
Pinterest
Tumblr
LinkedIn
Email

Seneste nyt

Har du tips, idéer eller vil synes her? Udfyld dit telefonnummer så kontakter vi dig!

Seneste Nyt

Seneste Nyt

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere artikler

Cookie policy

Gennem at besøge seneste-nyt.dk så accepterer du vores cookie & privatlivspolitik samt persondatapolitik.

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.