Simple nem Cremet laks pasta perfekt til aftensmad!
Del artikel:
Ingredienser
portioner4 portioner
400 g pasta
150 g koldrøget laks
1 zucchini (lille)
1 rød peber
2 fed hvidløg
200 g cherrytomater
2,5 dl creme fraîche
2 kopper pasta vand
1 pot frisk basilikum
Salt
Peber
olie, til stegning
1 lime, skræl og juice
For at gøre dette skal du gøre dette
Kog pastaen som anvist på pakken, spar ca. 2 dl af pastavandet, når du hælder det af.
Skræl og hak hvidløget fint. Del, kerne og skær paprika i mindre stykker. Skær zucchini i mindre stykker.
Varm olie i en stegepande og steg først hvidløg og peberfrugter. Tilsæt zucchini og steg lidt mere. Drej tomaterne og steg 10-20 sekunder.
Rør i creme fraiche, pasta vand, basilikum og fint revet skræl og saft fra limen. Bring i kog og derefter sænke varmen. Lad simre i ca 10 minutter. Krydr med salt og peber.
Skær laksen i mindre stykker.
Bland pastaen med sauce og laks. Serveres med det samme.
Glem ikke at bestanden op på grøntsager til en mere bæredygtig madlavning, og nyd din lækre laks pasta. /Køkken redaktion
Ingen kommentarer
Facebook
Pinterest
Tumblr
LinkedIn
Email
Facebook
Pinterest
Tumblr
LinkedIn
Email
Seneste nyt
Har du tips, idéer eller vil synes her? Udfyld dit telefonnummer så kontakter vi dig!