Simple nemt: Cremet chili og jordnøddenudler: perfekt til aftensmad eller frokost
Del artikel:
Ingredienser
portioner4 portioner
300 g hvede nudler (eller andre valgfri nudler)
Chili olie
1 kop neutral madolie
6 fed hvidløg, finthakket
4 salatløg, finthakket
4-5 cm frisk ingefær, revet
2 spsk chili flager
1 spsk paprika
Sauce
1 kop japansk soy
1 kop jordnøddesmør
0,5 dl ris eddike, eller balsamico eddike
2 spsk sesamolie
1 spsk granuleret sukker
Topping
2 salatløg, tynde skiver
1 romaine salat, makuleret
1 kop ristede jordnødder, groft hakket
2 spsk sesamfrø, ristede
1 gryde frisk koriander, finthakket
Føj til indkøbsliste
Tips! Find de billigste ingredienser i din butik
Søg i dine købmandsforretninger
For at gøre dette skal du gøre dette
Start med at lave chiliolien. Varm olien i en lille gryde og tilsæt hvidløg og forårsløg. Lad det køre over medium varme, indtil løget er blødt og lige begyndt at farve. Tag fra varmen og tilsæt ingefær, chili flager og paprika. Rør rundt og der er afsat.
Bland alle ingredienser til saucen. Opdel bunden af fire dybe portion skåle.
Sørg for, at alle topping er forberedt og klar.
Kog nudlerne i henhold til instruktionerne på pakken. Sæt romaine salat i et dørslag og hæld det kogende vand af nudler i det, så blancher salaten let.
Put nudler og salat i skåle af sauce. Hæld chili olie og top med forårsløg, jordnødder, sesamfrø og koriander. Serveres straks og lad alle røre i deres egne skåle, før der skæres ind på det gode!
Glem ikke at bestanden op på grøntsager og urter til en mere bæredygtig madlavning, og nyd din velsmagende noodle parabol.
november 7, 2020
Ingen kommentarer
Facebook
Pinterest
Tumblr
LinkedIn
Email
Facebook
Pinterest
Tumblr
LinkedIn
Email
Seneste nyt
Har du tips, idéer eller vil synes her? Udfyld dit telefonnummer så kontakter vi dig!
Josephine
Jeg er ikke særlig god til at skrive dansk, men er til gengæld en mester i køkkenet