Cremet chili og jordnøddenudler

Simple nemt: Cremet chili og jordnøddenudler: perfekt til aftensmad eller frokost

Del artikel:

Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter
Del på pinterest
Asian food in a wok. Noodles with chicken and vegetables.
Ingredienser portioner4 portioner 300 g hvede nudler (eller andre valgfri nudler) Chili olie 1 kop neutral madolie 6 fed hvidløg, finthakket 4 salatløg, finthakket 4-5 cm frisk ingefær, revet 2 spsk chili flager 1 spsk paprika Sauce 1 kop japansk soy 1 kop jordnøddesmør 0,5 dl ris eddike, eller balsamico eddike 2 spsk sesamolie 1 spsk granuleret sukker Topping 2 salatløg, tynde skiver 1 romaine salat, makuleret 1 kop ristede jordnødder, groft hakket 2 spsk sesamfrø, ristede 1 gryde frisk koriander, finthakket Føj til indkøbsliste Tips! Find de billigste ingredienser i din butik Søg i dine købmandsforretninger For at gøre dette skal du gøre dette Start med at lave chiliolien. Varm olien i en lille gryde og tilsæt hvidløg og forårsløg. Lad det køre over medium varme, indtil løget er blødt og lige begyndt at farve. Tag fra varmen og tilsæt ingefær, chili flager og paprika. Rør rundt og der er afsat. Bland alle ingredienser til saucen. Opdel bunden af fire dybe portion skåle. Sørg for, at alle topping er forberedt og klar. Kog nudlerne i henhold til instruktionerne på pakken. Sæt romaine salat i et dørslag og hæld det kogende vand af nudler i det, så blancher salaten let. Put nudler og salat i skåle af sauce. Hæld chili olie og top med forårsløg, jordnødder, sesamfrø og koriander. Serveres straks og lad alle røre i deres egne skåle, før der skæres ind på det gode! Glem ikke at bestanden op på grøntsager og urter til en mere bæredygtig madlavning, og nyd din velsmagende noodle parabol.
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på tumblr
Tumblr
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på tumblr
Tumblr
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Seneste nyt

Har du tips, idéer eller vil synes her? Udfyld dit telefonnummer så kontakter vi dig!

Josephine

Josephine

Jeg er ikke særlig god til at skrive dansk, men er til gengæld en mester i køkkenet

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *