Brownie Svensk kladdkaka

Simple nem brownie kage, Svensk kladdkaka perfekt til dessert!

Del artikel:

Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter
Del på pinterest
chocolate brownie

Svensk kladdkaka (browne/chokolade kage)


3 æg
2,5 dl granuleret sukker
2 tsk vaniljesukker
100 g smør
150 g mørk chokolade, hakket
1 kop hvedemel
1 tsk bagepulver
For at tjene
1 kop hindbær, til pynt
3 kopper fløde, flødeskum
Glasur
Føj til indkøbsliste
Tips! Find de billigste ingredienser i din butik

Søg i dine købmandsforretninger

For at gøre dette skal du gøre dette
Smuds kage af Louise
Forvarm ovnen til 175 grader.
Smelt smørret.
Læg den hakkede chokolade i en skål og hæld det varme smør på.
Rør rundt, indtil chokoladen er slået.
Pisk æggene, granuleret sukker og vaniljesukker porøse og rør den smeltede chokolade ind i ægdejen.
Tilsæt mel og bagepulver og rør forsigtigt til alt opløst.
Hæld dejen i en smurt og skyggeform med aftagelig kant.
Bages i midten af ovnen i 18 minutter. Kagen skal størkne og revne på overfladen, men inde i det skal være løs og klæbrig. Pas på dig selv!
Sæt til side og lad afkøle i formen.
Pynt kagen med hindbær og sigtet flormelis. Serveres med flødeskum.

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på tumblr
Tumblr
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på tumblr
Tumblr
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Seneste nyt

Har du tips, idéer eller vil synes her? Udfyld dit telefonnummer så kontakter vi dig!

Seneste Nyt

Seneste Nyt

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere artikler